uszoda_erd
   Főoldal
   Szolgáltatásaink
   Nyitvatartás
   Áraink
   Fotógaléria
   Házirend
   Kapcsolat
 

Házirend

 

1./ Az uszoda igénybevétele csak a Házirend szabályainak betartásával történhet
-az uszoda reggel 6 órától 21 óráig áll a fürdővendégek rendelkezésére,
- a pénztár zárása 20 órakor történik, a fürdővendégek a medencét 20.30 óráig kötelesek elhagyni.

2./  Fertőző betegek, bőrbetegségben szenvedők, görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó betegségben szenvedők, valamint ittas és kábít6ószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személyek az uszodát nem vehetik igénybe.

3./ A fürdőszolgáltatás csak érvényes jeggyel, vagy bérlettel vehető igénybe. 0-6 év közötti, továbbá úszni nem tudó 14 év alatti gyermek csak felnőtt felügyelete és felelőssége mellett veheti igénybe az uszodát.

4./ Az uszoda térbe csak érvényes lehet belépni. Uszoda használat előtt az előfürdő (zuhanyzó) használata kötelező. A létesítmény csak fürdőszolgáltatásra vehető igénybe. A fürdőben szakszolgáltatást csak képesített személy végezhet az üzemeltetővel kötött külön megállapodás, vagy szerződés ellenében.

5./ A medencetérbe (feljárati lépcső aljánál kezdődik) utcai öltözékben (ruhában, cipőben) belépni TILOS!

6./ TILOS az uszodában szemetelni, dohányozni, étkezni (kivéve Büfé), szeszesitalt, rágógumit fogyasztani (fulladás veszélyes), zajongani, és mások testi épségét veszélyeztetni.

7./ TILOS a medencében labdázni, gumimatracot, búvárszemüveget használni, és játékot bevinni a balesetek elkerülése érdekében. TILOS továbbá a pályaelválasztó kötelekbe kapaszkodni, azokon csüngeni.

8./ Az uszodát használó óvodai csoportok csak a foglalkozást vezető személy (testnevelő, edző) vezetésével léphetnek be a medencetérbe.

9./ A kísérő nevelő vagy az edző felelős a csoportjáért, feladata a csoportok fegyelmezése az egész uszoda területén.

10./ Az uszoda gépészeti berendezéseit, felszereléseit és berendezési tárgyait rongálni TILOS!

11./ Az öltözőben elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Talált tárgyakat a pénztárba kérjük leadni.

12./ A medencékbe oldalról beugrálni TILOS és balesetveszélyes.

13./A medencékbe bemenni csak a kijelölt helyen lehet.

14./ A bérleteket és a hozzájuk szükséges igazolványokat az uszoda igénybevétele előtt minden esetben be kell mut5atni a pénztárosnak.

15./ A medencékben csak fürdősapkával lehet tartózkodni. A fürdőruha használata kötelező. Fürdőnadrág esetében térd fölötti hosszúságú úszódresszt tudjuk csak elfogadni.

16./ Az uszodát és berendezéseit a vendégek csak saját felelősségükre vehetik igénybe.

17./A medencékben kozmetikai szereket-kenőcsöket használni tilos!

18./ Az uszoda tulajdonát képező berendezési tárgyak (zuhanyzók, hajszárítók) nem rendeltetésszerű használatából bekövetkező balesetekért felelősséget nem vállalunk.

19./ Az elsősegélynyújtást a képesítéssel rendelkező úszómester végzi. Az elsősegélynyújtásban kiképzett személy neve és tartózkodási helye jól látható helyen az uszodatérben található.

20./ A fürdővendégeket ért bármilyen baleset esetén az úszómestert, illetve a műszakvezetőt azonnal tájékoztatni kell. A nem bejelentett balesetre való hivatkozással utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

21./ Észrevételek, panaszok tanácsok, megtételére a pénztárban elhelyezett Vendégek könyvébe bejegyzéseket lehet tenni.

22./ A fürdővendégek kötelesek betartani a fürdő használatára vonatkozó rendeleteket és jogszabályokat, valamint a házirendben foglalt előírásokat, amelyek biztosítják az uszoda nyugalmát, zavartalan, biztonságos használatát.

23./ A fürdővendégek, kötelesek az uszoda egyéb szolgáltatási egységeit (szauna) az arra vonatkozó, helyszínen kifüggesztett használati utasítás szerint igénybe venni. Az ettől eltérő használat esetén azt uszoda személyzete jogosult a szabályt megszegő személyt a szolgáltatási egységből, vagy súlyosabb esetben az uszoda területéről kitiltani. A szauna padokra papuccsal rálépni szigorúan TILOS!

Az üzemeltető részéről gondoskodunk a fürdővendégek egészségének és biztonságának megőrzése érdekében a vonatkozó rendeletekben meghatározott vízminőség és víz paramétereinek biztosításáról, valamint annak ellenőrzéséről.

 

                                                              Jó szórakozást, kellemes pihenést kívánunk!

 

Érd, 2009. november 1.

Zsirkai László
ügyvezető

 
 

Tanuszoda Érd 2030 Érd, Gárdonyi Géza utca 1/b.

Copyright 2010 ©Érdi Városfejlesztési és Szolgáltató Kft.